Valgt som byrådskandidat i Aarhus for Alternativet

Lørdag 4/2 blev Sander Jensen valgt som byrådskandidat for Alternativet i Aarhus sammen med seks andre kandidater. Han brænder for en ny politisk kultur, en seriøs bæredygtig omstilling, socialt udsatte og iværksætteri i alle former. Sander bor i Mejlgade i Aarhus.

– Jeg er stolt og beæret over at få lov at repræsentere Alternativet i Aarhus. Mit hjerte brænder for de socialt udsatte, vores fælles miljø og iværksætteri i alle former. Jeg drømmer om, at der bliver endnu mere plads til, at alle mennesker kan udfylde deres fulde potentiale, uanset hvor de står i livet. Alle skal være med i samfundet, og det vil jeg gerne være med til at skabe de bedste rammer for, siger Sander Jensen, byrådskandidat for Alternativet i Aarhus.

Bæredygtighed, socialt udsatte og iværksætteri

Sander Jensen drømmer om et Aarhus, der er C02-neutralt, økologisk og mere grønt. En by med færre biler og flere cykler og bedre kollektiv trafik. Der skal være et rigt kulturliv i hele kommunen og borgerne skal kunne engagere sig mere i deres lokalområde og få et større medansvar.

Socialt udsatte skal hjælpes bedre i systemet og have mulighed for at kunne være en del af det frivillige liv og arbejdsmarkedet – og hjemløshed skal afhjælpes med en langt bedre boligpolitik.

Sander mener, at mange mennesker har en indre iværksætter i maven, der bare venter på at komme ud. Derfor vil han skabe muligheder for, at alle kan sætte noget i gang, uanset om det er en haveforening eller en ny vækstvirksomhed. En helt ny politisk kultur skal dog også i spil:

En ny politisk kultur

– Alternativet står for en ny politiske kultur, hvor vi er bedre til at lytte til hinanden og være nysgerrige overfor hinanden. At vi skal finde fælles løsninger på livets udfordringer frem for at grave grøfter. Jeg håber, at jeg med mit gode humør og reelle intention om samarbejde og fællesskab kan smitte de andre politiske partier med en ny politisk kultur, siger Sander Jensen.

Alternativet i Aarhus blev først stiftet i september 2016, og det er første gang Alternativet nu stille op til byrådsvalg i Aarhus. Partiet drømmer om 3-4 mandater og en rådmandspost.

Om Sander Jensen

  • 45 år gammel og har boet i Aarhus i 21 år. Bor i Mejlgade i Aarhus C
  • Uddannet kontorassistent, autodidakt journalist og kommunikationsrådgiver
  • Ejer Sjak27 kontorfællesskab, kundechef for et app-bureau og er seniorkonsulent
  • Har over 20 års erhvervserfaring og har været selvstændig 16 år
  • Har en kæreste, to bonusbørn på 8 år og 11 år og en delehund
  • Elsker kultur, frivilligt arbejde og lokalt engagement – og skriver digte og synger i sin fritid

For yderligere information kontakt

Byrådskandidat og folketingskandidat Sander Jensen, sander.jensen@alternativet.dk, 30 28 84 42

www.sanderjensen.dk / www.facebook.com/jensensander / www.twitter.com/jensensander

De syv valgte kandidater er i alfabetisk orden

Marie Ambrosius, Henrik Hjortshøj, Sander Jensen, Thor Claesen Jonasen, Hosein Mirshabi, Hans Christian Molbech og Jan Birch Sørensen. 10. maj holder Alternativet suppleringsvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *