855 gange af hjertes tak

855 gange af hjertes tak til dig, der stemte på mig. Jeg forestiller mig, hvordan der står 855 mennesker foran mig, og så føler jeg en varme, ydmyghed og taknemmelighed. ?

Jeg var kommet ind, hvis vi havde fået to mandater. Som 1. suppleant og med 855 stemmer i ryggen, er jeg super motiveret for at fortsætte med at skabe håb for mennesker og miljø. Jeg er stadig folketingskandidat, og hvem ved, hvornår valget kommer? ?

Hver stemme er en stemme på Alternativets værdier og politik, som jeg vil blive ved med at påvirke byrådet med, nu bare igennem vores nye byrådsmedlem Byrådskandidat Liv Gro Jensen.

Politik er uforudsigeligt. Livet er uforudsigeligt. Det er jeg egentlig ikke. Jeg vil politik og bliver ved. Jeg tror på, at det er der, hvor jeg kan gøre størst forskel i verden. Indtil universet fortæller mig noget andet. ?

Tak tak tak fordi du stemte personligt på mig. Du er helt igennem Åwesome! ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *