Økologi skal på det politiske bord i Aarhus

Alternativet i Aarhus inviterer til åbent møde, så du som borger kan blive klogere på, hvad økologi egentlig er. Det foregår hos Økologisk Landsforening 23. marts kl. 19-21 og er gratis.

Alle taler om det, men hvad ved du egentlig om økologi, når det kommer til stykket? Handler det om dyrevelfærd, sprøjtegifte eller antibiotika? Hvad er myter, og hvad er sandhed?

”Jeg går ind for en 100% økologisk omstilling, men jeg savner mere viden og at få aflivet myter om økologi. Det er jeg sikker på, at sådan har mange andre det også. Derfor er jeg super glad for, at Økologisk Landsforening åbner deres døre for, at vi alle kan blive klogere”, siger Sander Jensen, byrådskandidat for Alternativet i Aarhus, der understreger, at alle er velkommen til det gratis møde.

Mødet bliver en blanding af skarpe oplæg fra Økologisk Landsforening og involverende leg og quiz. Temaerne bliver lokale vinkler på blandt andet, hvordan man med enkle tiltag kan leve sundere. Hvordan din kost kan blive næsten 100% økologisk, uden at det bliver dyrere. Hvordan vores grundvand, grønne områder og natur kan beskyttes.

”Det er min drøm, at vi kan lære at leve mere økologisk, uden at det bliver dyrere, og uden at det bliver sværere at leve. I fremtiden skal økologi være en selvfølgelighed i vores hverdag, uden vi behøver at tænker over det længere. Det kræver viden og vilje, og jeg håber, at det kan vi få langt mere af efter en hyggelig aften i økologiens tegn”, siger Sander Jensen, som også er initiativtager til mødet, hvor der også serveres lækker økologisk kage.

Oplægsholdere: Direktør Paul Holmbeck og markedschef Torben Blok fra Økologisk Landsforening.

På aftenen kan du blandet andet få svar på:

Hvor farligt er sprøjtegifte for mennesker og miljø?

Hvor farligt er antibiotika i dyr og resistente bakterier?

Kan verdens befolkning overleve, hvis alt er økologisk?

Hvorfor er det så dyrt?!

Kom og få aflivet myter og få fingrene i den økologiske muld og blive klogere.

Sted: Økologiens Hus, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj

Tid: Torsdag 23. marts. Kl. 19.00 til 21.00.

TILMELDING:

https://billetto.dk/da/events/okologi

Åbent møde for alle økologi-interesserede. Arrangeret af Alternativet Østjylland og Alternativet – Aarhus og byråds- og folketingskandidat Sander Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *